Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundige Therapie


Naast Poly Energetisch Therapeut ben ik ook Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut.

De afkorting is E.E.N. Therapeut.

Eclectisch betekent dat je alle systemen het beste haalt en er tevens de eenheid in ziet.

Holistische geneeswijze voor balans 

Het is een holistische geneeswijze die zich richt op het in het balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn van mijn cliënt. Daarbij maak ik gebruik van diverse segmenten vanuit de Oosterse, traditionele Chinese en Westerse geneeskunde.

Behandeling op maat

Je krijgt een op maat gesneden behandeling, waarbij de oorzaak van je klacht of probleem, wordt gezocht op het niveau van bewustzijn, het energetische en het fysieke lichaam. Hierbij betrek ik ook het chakrasysteem. Evenals de Poly energetische therapie maak ik gebruik van verschillende soorten therapieën en disciplines, zoals bijvoorbeeld de kracht van vergeving, regressie en reïncarnatietherapie, ademtherapie, numerologie en meer. Ook werk ik met de Bachbloesems en zuivere sterk geconcentreerde esoterische oliën. De resultaten van deze olie zijn verbluffend en bieden een hele goede ondersteuning voor uiteenlopende klachten.

Anamnese en chakrasysteem doormeten

Een behandeling bestaat uit het afnemen van een anamnese. Daarna wordt het chakrasysteem en jouw energievelden doorgemeten. De uitkomsten daarvan worden met je besproken en vandaaruit stel ik het behandelplan met je op. De behandeling bestaat uit gesprekken in combinatie met een energetische behandeling.

Voor meer informatie kun je me altijd bellen zodat ik je vragen kan beantwoorden.

Naast de Poly Energetische therapie komt ook de E.E.N. therapie voor vergoeding via de zorgverzekeraar in aanmerking.