Gastenboek


Wil jij ook je ervaringen met anderen delen? Stuur dan een bericht via het contactformulier

 

16-07-2014 Lonneke

Op de website las ik dat één sessie al de zon kan laten schijnen. Zo heb ik dit ook ervaren. Irene luistert, houdt je de spiegel door en dringt door tot de kern. Alle antwoorden komen vanuit jezelf, maar zij helpt je op een hele fijne manier. Ik hoop nog veel van haar te mogen leren! 

 

08-12-2013 15:56:38 Anoniem

Ik heb veel gehad aan Irene in de periode dat het niet goed ging in de relatie met mijn dochter. Ze heeft me inzicht gegeven in hoe ik dingen aan kan pakken. Als ik van een sessie terug kwam voelde ik me veel beter en kon ik beter met de situatie omgaan. Als er weer iets zou zijn waarin ik steun nodig heb zou ik zeker weer naar Irene gaan.

 

20-11-2013 15:01:23 Anoniem

Ik ben bij Irene terecht gekomen op een moment dat ik een keuze moest maken welke richting ik met werken uit kon gaan. Door gesprekken met Irene heb ik een voor mij juiste keuze gemaakt. Ook hebben die gesprekken geholpen om mijn priveleven weer op de rit te krijgen.
Iedereen die in zijn leven voor moeilijke keuzes of beslissingen staat adviseer ik dit te doen. Je neemt uiteindelijk de beslissing zelf maar het helpt je wel bepaalde inzichten te krijgen. Het heeft mij in ieder geval goed geholpen.