Biografie


Als Poly Energetisch therapeut, stressconsultant & Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut heb ik veel ervaring in het coachen en begeleiden bij diverse vraagstukken. Daarnaast heb ik 18 jaar werkervaring in het bedrijfsleven waarvan de laatste 12 jaar in een teamleidersfunctie. De kennis die ik door mijn levenservaring en in het bedrijfsleven heb opgedaan, hebben mij gevormd tot een allround therapeut met een brede expertise. Mijn visie is dat het leven waardevolle lessen bevat, waarvan je iets te leren hebt. Dit is niet altijd makkelijk te aanvaarden.

Alternatieve geneeswijzen enige remedie

Op mijn dertigste heb ik een ongeluk gehad met een bijna val van de trap waaraan ik een post traumatisch dystrofie overhield. Anderhalf jaar heb ik mij grotendeels in een rolstoel moeten verplaatsen. In die tijd maakte ik kennis met de alternatieve geneeswijzen. Dit bleek de enige remedie die mij van mijn pijn verloste en maakte dat ik weer kon lopen. Na mijn ziekteperiode ben ik mij langzaam gaan verdiepen in de alternatieve geneeskunde.  

Met beide benen op de grond staan

Dit heeft geresulteerd dat ik diverse opleidingen ben gaan volgen. Deze heb ik met succes afgerond.Als eerste heb ik gekozen voor de opleiding Poly-Energetisch Therapie. Dit is een no-nonsense opleiding, maar wel met ruimte en besef voor het spirituele. Voor mij is het belangrijk dat je in dit beroep met beide benen op grond staat. In 2016 heb ik de opleiding E.E.N. Therapie afgerond. Dit is de afkorting van Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapie.

Nieuwe vorm van snel werkende therapie

In 2011 maakte ik kennis met een nieuwe vorm van snel werkende therapie "Touch of Matrix" waarbij ik mijn therapeutenstatus A heb behaald. Onder het kopje Touch of Matrix kun je meer informatie lezen over deze therapievorm. Een ieder die bovenstaande aanspreekt en mijn begeleiding of advies wil, is van harte welkom in mijn praktijk.

Bekijk de video

Irene Poolman Origineel 72 Dpi 319 X 234